Magánnyomozás

Legyen szó akár üzleti, vagy magánügyekről, esetleg bűnügyi peres eljárásokról, minden szakterületen segítségére tudunk lenni magánnyomozói szolgáltatásainkkal.

Ajánlatkérés

Szolgáltatásaink

Klasszikus magánnyomozás

Legyen szó emberi kapcsolatok, tények, összefüggések feltárásáról, feltérképezéséről, álló- és mobil megfigyelésről, környezettanulmány készítéséről, esetleg életmódvizsgálatról ránk maximálisan számíthat a fenti feladatok elvégzésében.

Ajánlatkérés

Üzleti ügyekkel kapcsolatos magánnyomozás

A gazdasági és üzleti információszerzés manapság már bevett szokás a cégvezetőknél. Vállaljuk üzlettársak, cégalkalmazottak megbízhatóságának vizsgálatát,  fedezetvizsgálatot, illetve segítségégre lehetünk az ipari kémkedés felderítésében, megakadályozásában és az esetlegesen fennálló összeférhetetlenség megállapításában is.

Ajánlatkérés

Biztosítási nyomozás

Manapság a magánnyomozási megbízatások legnagyobb hányadát a biztosítási nyomozások teszik ki. A hatékonysági ráta a csalási kísérletek kiszűrésében kimagasló ebben a szektorban, ami a kifizetések arányát nagymértékben csökkentheti. Egyes statisztikák szerint a kárigények minimum 10% -ának hátterében valótlan események állnak, és mivel a tendencia a gazdasági folyamatok erősödésének hatására folyamatosan nő – elengedhetetlenné válik profi szakemberek segítsége a biztosító társaságok felé irányuló jogtalan követelések törvénytelenségének bizonyítására.

Ajánlatkérés

Polgári peres eljárások

Polgári jogi peres eljárások esetén is ajánlott kikérni egy profi magánnyomozó segítségét, hiszen ez lehet a záloga a biztos győzelemnek.Vállaljuk a polgári peres eljárásokhoz közvetlenül és közvetetten kapcsolódó magánnyomozást is – legyen szó válások előkészítéséről, partnerhűség vizsgálatáról, esetleg vagyonkutatásról, vagyonfelmérésről, összeférhetetlenség bizonyításáról.

Ajánlatkérés

Pótmagánvád

Pótmagánvádlóként a sértett, halála esetén pedig egyenesági rokona, házastársa, élettársa vagy törvényes képviselője léphet fel. Amennyiben a pótmagánvádló nem természetes személy, megszűnése esetén jogutódja léphet helyébe. Segítséget tudunk nyújtani és a bizonyítékokat soron kívüli felkutatjuk és a jogi képviselő részére támogató információkat tudunk átadni.

Ajánlatkérés

Büntetőeljáráshoz kapcsolódó magánnyomozás

A büntetőeljárás tágabb értelemben vett igazságszolgáltatás, amelyhez kapcsolódóan vállaljuk közvetlenül és közvetetten is a magánnyomozást. Legyen szó tanúk felkutatásáról, a nyomozóhatóságok által fel nem derített, vagy nem teljességgel értékelt mentő- és terhelő bizonyítékok beszerzéséről, kiegészítéséről, pótmagánvádról: a pótmagánvádló esetleges fellépése esetén a bizonyítékok soron kívüli felkutatásáról; a jogi képviselő részére támogató információátadásról – állunk rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Felderítetlen büntetőügyek

A felderíthetetlen bűnügyek fogalomrendszerét az éppen aktuális sorozatokból ismerjük talán leginkább. Bele sem gondolunk a TV előtt ülve abba, hogy egyszer mi is érintettek lehetünk egy ilyen dologban… Azonban ha bekövetkezik ez az élethelyzet, és szüksége van a nyomozóhatóságok által fel nem derített, vagy nem teljességgel értékelt mentő és terhelő bizonyítékok beszerzésére, kiegészítésére, mi segítségére lehetünk.

Ajánlatkérés

Ügyvédek részére

„Ha az ügyésznek van nyomozója, akkor az ügyvédnek is legyen magánnyomozója.”

Profi adatgyűjtéssel, hasznos - az ügy szempontjából - sorsdöntő információk beszerzésével állunk az ügyvédek rendelkezésére.

Ajánlatkérés

Eltűnt személyek és tárgyak felkutatása

Nehéz a fenti kérdésekre választ adni, ha egy szerettünk, üzlettársunk, ismerősünk nem ad életjelet magáról. Az okok szerteágazóak lehetnek és nem biztos, hogy mindig a legrosszabbra kell gondolni. Lehet egy jól sikerült buli a háttérben, vagy egy kicsinyes bosszú, esetleg egy új élethelyzet kialakulásának lehetősége, ami felülírhatja a múltat. Sajnos azonban bűncselekmény is állhat a háttérben – ezért ha eltűnik valaki a környezetében, kérjen profi segítséget azonnal!Az idő ebben az esetben nagyon fontos tényező, hiszen minél előbb találunk rá az eltűnt személyre, annál valószínűbb, hogy épségben láthatjuk Őt viszont!

Ajánlatkérés

Családi és hűtlenségi ügyek

A családi ügyek általában a „négy fal között” maradnak…amíg ezt a négy fal által határolt területet édes otthonnak hívjuk, és pozitív asszociációink vannak hozzá, addig nincs szüksége ránk…amint azonban szóba kerül a válás, vagy felmerül Önben a gyanú, hogy párja megcsalja, esetleg erőszakos cselekmények  veszik kezdetét a családon belül – kérjen segítséget!Vállaljuk válások előkészítését, partnerhűség, házasságtörés vizsgálatát, bizonyítását.

Ajánlatkérés

Környezetszennyezési ügyek

A környezetszennyezés, a természetkárosítás, a hulladék gazdálkodás rendjének megsértése mindennapos bűncselekmény. Számos esetben nehéz megtalálni a tettest, aki lehet természetes személy, sőt egy nagy vállalat is.  A nyomozás elrendeléséhez szükséges a gyanú beszerzése, és a bizonyítékok felkutatása is!

Ajánlatkérés

Kém eszközök

James Bond óta mindenkit vonzanak az egyedi, kissé futurisztikusnak tűnő kém-eszközök, amelyekkel megfigyelhetünk személyeket, helyszíneket.Bár a profi szakember munkáját ezek az eszközök nem helyettesíthetik, de kíváncsiságunkat csillapíthatjuk egy-egy ilyen speciális tárgy beszerzésével, ráadásul igazi filmhősnek képzelhetjük magunkat használatuk ideje alatt.

Rendeljen lehallgatót, poloskát, hangrögzítőt, nyomkövetőt, detektort, kém kamerát tőlünk – és legyen Ön a XXI. század James Bond-ja!

Ajánlatkérés

Együttműködés menete

1.

Telefonos egyeztetés

Telefonos egyeztetés során felmérjük, hogy milyen típusú ügyről van szó és időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóra

2.

Személyes találkozás

A személyes találkozás során felmérjük pontosan az ügyet és feltérképezzük a lehetőségeket.

3.

Ajánlatadás

Az összegyűjtött információk alapján ajánlatot adunk a munkára.

4.

Nyomozás megkezdése

Az ajánlat elfogadását követően elkezdjük a nyomozást.

Általános megkeresés

tarkoaron@gmail.com

0036703292956

Kapcsolat

Írjon nekünk és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Thank you! Your submission has been received!
Hoppá! Sajnos probléma lépett fel az űrlap kitöltése közben. Kérjük próbálja újra.